Blog

London II, Max

‘Een kraamhulp die bij je logeert? Ik was blij als ze aan het eind van de dag weer naar huis ging!’ Deze reactie kreeg ik van vele vriendinnen wanneer ik vertelde dat we een kraamhulp uit Nederland lieten komen. En ik moet zeggen dat ik het ook wel spannend vond. Vlak na de bevalling ben je immers niet op je best en heb je weinig behoefte je best te doen voor iemand.
Gelukkig hoefde dat ook helemaal niet. Jolanda is superflexibel, sociaal en gaat haar eigen gang. Tegelijkertijd maakt ze je het zo makkelijk mogelijk. Ontbijt op bed, wasjes draaien, samen de baby badderen, helpen bij de borstvoeding en ondertussen altijd even
vrolijk. Het was heel prettig om je in huis te hebben Jolan! En met koolbladeren op mijn borsten kletsend op de bank zitten had ik bij een deftige Engelse dame nooit gedurfd! Dankjewel!