Blog

Janneke en Vincent

Op 5 juni is onze dochter Nena geboren. O wat heb ik genoten van mijn kraamtijd! De bevalling ging goed, Nena was lief en we hebben gekozen voor kraamzorg van Embrasse :-).. Jolanda heeft ons enorm liefdevol verzorgd en alle onzekerheden die er, ondanks dat we al een zoontje hebben, toch nog waren, weggenomen. Ik wist niet dat de kraamtijd zo mooi kon zijn… ik werd verwend met lekkere dingen en de goede zorg voor mij, Nena maar ook de rest van het gezin. Het is dat er geen derde meer komt, maar anders zou ik het wel weten en zou ik weer kiezen voor Embrasse. Het is ook zo ontzettend fijn om van tevoren al kennis te maken zodat je weet wie je komt helpen in de eerste week na de geboorte. Kortom, niks dan lof voor de persoonlijke benadering en zorg van Embrasse kraamzorg!

IMG_5806