Blog

Londen!

Op 28 maart 2013 werd Otis geboren. Moeder en kind bleven een paar dagen in het ziekenhuis en nadat ze daar ontslagen waren vloog ik naar Londen. Ik werd op Heathrow airport opgehaald en werd gastvrij onthaald bij hen thuis.

Ik kon meteen aan de slag want Otis had de hele nacht gehuild en de borstvoeding wilde niet erg lukken. Al snel zag ik wat er mis ging en met een paar handige tips ging het al snel veel beter.

Mijn zorg werd erg gewaardeerd en ik heb dan ook genoten van het werken in dit gezin. Ik verbleef intern, had mijn eigen slaapkamer en badkamer en voelde me er erg thuis. Overdag deed ik de medische controles. verzorgde ik de maaltijden, hielp bij de voedingen en verzorging van Otis, bakte koekjes met Grote zus, deed boodschappen en verzorgde de kraamvisite. Bovendien liep het huishouden op rolletjes.
Het was erg leerzaam om te zien hoe de geboortezorg in Engeland geregeld is, volgens mij kunnen ze nog wel wat van ons leren.

Toen mij gevraagd werd nog een weekje langer te blijven dan gepland hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ja, natuurlijk!!
Zo had ik een vrij weekend waarin ik Londen en Windsor heb bezocht. Zo zag ik ook nog iets van de omgeving! Nu ik weer terug ben in Nederland kijk ik terug op een geweldig leuke kraamtijd bij erg lieve mensen.