Blog

Geboren tijdens het vuurwerk

Het was 31 december 2012 om 21.30 uur dat ik werd gebeld voor een bevalling in het geboortehuis in Vlissingen. Ik had dienst dus ik was er op voorbereid en was dan ook al snel ter plaatse….
Lees hier de geboorte van Jort:

http://www.geboortehuiswalcheren.nl/geboortehuiswalcheren/bevallingsverhalen/eerste_vlissingse_baby_van_2012/

Het was een bijzondere situatie, de hele wereld vierde het nieuwe jaar met hevige knallen en gillende keukenmeiden en wij waren in alle rust bezig met de geboorte van een kindje..
Na de bevalling zat mijn dienst erop en kon ik ook de zorg in dit gezin doen! Ook dat was een unieke situatie.

En nu ben ik terug in dit gezin want maandag is Noud geboren, hij is het derde broertje dat in het geboortehuis geboren is! Het is erg fijn om terug te komen in de gezinnen waar ik al eerder heb gekraamd, ik vind het een hele eer. Het is dan ook een fijn weerzien! In deze kraamweek vieren we ook nog eens de derde verjaardag van Jort natuurlijk, op 1 januari is het wel heeeel feestelijk hier in huis!

foto 4