Diensten

Embrasse Kraamzorg

Welkom bij Embrasse, zorg die verder gaat. Verder in de zin van inzet en flexibiliteit maar ook verder dan onze landsgrenzen. Zodat iedereen kan genieten van een liefdevolle verzorging! Mijn specialisme is kraamzorg. Kraamzorg is iets typisch Nederlands en het is zeker geen overbodige luxe. En dat geldt zeker ook voor Nederlandse gezinnen die in het buitenland wonen! De geboorte van een kindje is immers zowel fysiek als emotioneel een ingrijpende gebeurtenis, u heeft daarna veel rust nodig zodat u na de kraamweek de taken zelf weer goed aankunt.

Erg fijn is het dan om iemand in huis te hebben die toeziet op het herstel, de ontwikkeling van de pasgeborene, u begeleidt bij de (borst)voeding en u alles leert over de verzorging van uw kindje. Bovendien loopt het huishouden op rolletjes, de overige gezinsleden worden goed verzorgd en het bezoek wordt warm ontvangen. Of u nu bij mij om de hoek woont of aan de andere kant van de wereld, ik kom naar u toe! Ik maak van uw kraamweek een fijne tijd, het zal u en uw huisgenoten aan niets ontbreken. Zelfs intern verblijf is mogelijk.

 

Embrasse Kraamzorg buitenland

Kraamzorg is iets typisch Nederlands. Nergens ter wereld is de nazorg na de geboorte zo goed geregeld als in Nederland en dat is niet voor niks. Immers, wanneer u tijdens de kraamweek goed kunt herstellen van de bevalling, begeleiding krijgt bij de verzorging en de voedingen en het huishouden loopt op rolletjes, dan bent u beter in staat de taken daarna zelf weer op te pakken.
 Maar wat nou als je als Nederlandse vrouw zwanger bent in het buitenland? 
Dan is er “EMBRASSE”, professionele Nederlandse kraamzorg, in het land waar u nu woont!
Meer informatie

Embrasse Kraamzorg binnenland

Het krijgen van een kindje is een zeer speciale gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap leeft u toe naar de bevalling en vol spanning kijkt u uit naar het moment dat uw kindje eindelijk in uw armen ligt, een wonderlijk moment. Er verandert een hoop. Ik zal u helpen alles in goede banen te leiden.
Meer informatie