Blog

2014

foto

2014

Terugkijkend op 2014 mag ik wel concluderen dat het een succesvol jaar was! Het aantal aanvragen werd verdubbeld!
En sprong ik vorig jaar nog collega s te hulp, dit jaar had ik zelf hulp nodig! Heel blij ben ik dan ook met mijn vaste back up Gretine die ook in Middelburg woont en altijd bereid is in te springen.
Stuk voor stuk waren het fijne gezinnen met lieve kindjes. Meestal liep het op rolletjes en anders kwam het na wat extra support toch wel goed.
Hoogtepunten dit jaar waren toch wel:
* Mijn eerste kraam buiten Europa, in Dubai nog al liefst!! Wat mooi om mensen zo ver weg ook hulp te bieden en een fijne kraamtijd te geven.. En wat een wereld, ik keek werkelijk mijn ogen uit. Dit is zeker voor herhaling vatbaar !!
* Spannend was het toen in de drukke juni maand mijn nichtje in Arnhem 11 dagen over tijd liep… Ik zou bij de bevalling assisteren dus ik stond al die tijd op scherp. Weken reed ik rond met een gepakte koffer want je wist maar nooit.. Maar ik heb het gered!! Een prachtige thuisbevalling, een fijne familieweek en ik was erbij…super! De klant die erop volgde beviel zelfs twee weken na de datum dus uiteindelijk kwam alles goed.
* En dan de kraam bij mijn lieve dochter… hoe geweldig mooi was dat…!! Met mijn hoofd in de wolken, hevig verliefd op mijn eerste kleinkind, zorgde ik voor mijn eigen kind en maakte ook van haar kraamweek een feestweek! Ook dat is zeker voor herhaling vatbaar 😉
Vooruitkijkend naar 2015 zien we al weer een sterke groei. Het eerste half jaar is volgeboekt! Het meeste op Walcheren maar ook Londen, Valencia en Dubai zitten weer in de planning.
Tot ziens in 2015!!